Tempot ökar

Vi befinner oss nu i ett läge där tempot i förändringen av SJ börjar bli mer markant. Det finns intressanta planer för framtiden och Seko träffar nu företagsledningen löpande för att diskutera framtiden.

Veckan som kommer innehåller dessutom Sekos årliga branschkonferens. Förra året blev det inte någon direkt diskussion om att bilda en branschorganisation inom spårtrafik. Nu är det ännu mer angeläget att vi som jobbar i förhandlingsorganisationer och klubbar verkligen tar tag i branschfrågan en gång för alla. Branschen är splittrad i många frågor och det som nu händer är att arbetsgivaran har börjat att samordna sig i ett antal frågor. Detta stämmer till eftertanke och ställer faktiskt krav på att vi styr upp verksamheten en gång för alla.

Seko SJ deltar med tre personer i konferensen. För egen del kommer jag bli tvungen att avvika under tisdag för att åka in till en verksamhetsförhandling om den övergripande organisationen i SJ.

En dag ledigt i veckan och ingen tågkörning hinns med. Veckan avslutas med en revisionsmöte på A-kassan för Service och Kommunikation.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.