Omledning

Ibland är det tvunget att omleda tåg på annan sträcka än den planerade. Ikväll blev ett antal tåg omledda från Herrljunga mot Göteborg via Öxnered och Trollhättan.

Orsaken var att ett godstågslok börjat brinna strax utanför Alingsås tidigare under kvällen. kraftig, giftig rök vällde ut ur loket på bilder i Alingsås tidning. Personalen gör sitt yttersta för att hjälpa och informera passagerarna i vårt tåg. Ytterligare ett antal tåg komme runder kvällen att omledas på samma sätt från Herrljunga till Göteborg.

Det som däremot kan göra att man tappar tron på mänskligheten är den ytterst obegåvade person som på forumet postvagnen framförde att järnvägspersonal som befann sig i Alingsås inte skötte sitt jobb. Den stackars kraken hade inte förstånd nog att avstå från att påstå att personalen var feg eftersom man inte beställde taxibilar utan godkännande från trafikledningen. Signaturen Erik Samuelss2 borde nog tänka sig för innan han skriver sån smörja någon mer gång. Trist att det finns personer som inte förstår under vilka förhållanden personalen arbetar när det uppstår såna här kriser i trafiken.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.